Dacă ești în căutarea spațiului potrivit pentru organizarea aniversării copilului, ai ajuns unde trebuie. Noi suntem Ana Fun Land – Loc de joacă & Petreceri Copii Iasi – Valea Lupului.

Încă de la lansarea proiectului în 2023, ne-am dorit să organizăm petrecerile pe care copiii le visează. Decorăm sala cu tematica dorită de sărbătorit/ă, alegem baloane și articole pentru servire în culoarea preferată.

Fiecare aniversare este plină de veselie, copiii se joacă, se bucură de interacțiunea cu animatorii, dansează, cântă, fac fotografii după ce sunt pictați cu mustăți, ochelari sau urechiușe.

Ce bunătăți aduc savoare petrecerii?

Pizza este preferata copiilor, motiv pentru care, de ziua lor, se pot bucura de felii generoase, calde și pufoase, proaspăt scoase din cuptor.

După ce toți copiii îi cântă sărbătoritului La mulți ani, tortul este savurat cu multă poftă.

Invitații digitale personalizate pentru petreceri copii Iasi

Părinții primesc invitație digitală personalizată cu informațiile de contact și data petrecerii. La cerere, acestea pot fi și printate pentru a rămâne ca o amintire de la aniversarea de x ani.

În sezonul cald îți recomandăm petreceri copii în aer liber în spațiul de joacă exterior.

Mărturie stau recenziile părinților care ne-au ales:

Monica

Servicii de calitate, spaţiu de joacă generos, o echipă super unită care face că totul să arate miraculos, mai ales pentru cei mici! Recomand cu mare încredere mai ales părinților care doresc să ofere copiilor amintiri de neuitat prin celebrarea zilei de naștere și nu numai.

Roxana

Mulțumim din suflet pentru profesionalism și seriozitate. Petrecerea fiicei noastre a fost de poveste. Mulțumim și animatoarelor pentru implicare. Vom reveni cu drag.

Tu unde vei rezerva pentru petrecerea din acest an a micuțului tău? 

Contactează-ne!

Share This